Amb kriptohírek. Az Amazon Web Services (AWS) blokklánc szolgáltatást készített


bitcoin árfolyam dollár diagramra egy hónapra

A bejelentés szerint a szolgáltatás már elérhető és használható. A cégúj fejlesztése lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy blokklánc hálózatokat hozzanak létre a szervezeteiken belül.

demo verzió opciókkal

Ezzel elérhetővé vált amb kriptohírek Ethereum és a Hyperledger nyílt forráskódú keretrendszerek használata. Az Amazon megjegyezte, hogy az AMB képes akár több száz millió tranzakciót is kezelni. Advertisment A vállalat azt is hozzátette, hogy a blokkláncmint szolgáltatás lehetővé teszi az üzletek számára, hogy még olcsóbban és gyorsabban hozhassák létre saját hálózataikat.

Top Ethereum Projects. These Will Change the Game. ERC20 Revolution. Crypto Picks 2019

Mindezt anélkül tehetik meg, amb kriptohírek szükség lenne nagy kapacitású speciális hardverekre, szoftverek telepítésére. A QLDB egy olyan adatbázis, melyet úgy terveztek, hogy átláthatóan, megmásíthatatlanul, titkosítva, de mégis ellenőrizhetően tartja nyilván a tranzakciós előzményeket, melyet akár a hatóság is felügyelhet.

mennyit lehet valójában keresni a bitcoinokon

Regisztrálj  oldalunkon és tudj meg többet a blokklánc technológiáról, illetve a kriptopénzekről! Kriptopénz hírek mindennap!

Bitcoin, Ethereum, Altcoin hírek egy helyen!

a legjobban fizetett webhelyek az interneten történő pénzkereséshez

Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon!