Beépített opció, Gyors áttekintés


keresni a bitcoin 2022 at

Megrendelés NAV záradék beépített önellenőrzések A ban bevezetett adóhatósági adatszolgáltatás funkció számos ponton megbonyolította a számla kiállításának folyamatát, így beépített opció hiba lehetősége is nagyobb lett. Ezért -ahol lehet, plusz ellenőrzési funkciókat építettünk a szoftverbe.

Laboreszköz katalógus

Az önellenőrzések az új készülő számla rögzítése előtt automatikusan lefutnak és figyelmeztető üzenetet jelenik meg, ha valamelyik ellenőrzés hibát észlel a számla tartalma és a NAV záradék beállításai között. Beépített új önellenőrzések Fordított adózás.

bináris opciók demo számla 60 másodperc

Ha adófizetésre a termék beszerzője, szolgáltatás igénybe vevője kötelezett opció. Abban az esetben ha a számlán FAD fordított adózás elnevezésű ÁFA szerepel és a NAV záradékon nincs bejelölve ez az opció, akkor figyelmeztető üzenetet küld a szoftver.

NAV záradék beépített önellenőrzések

Ugyanígy visszafelé is, ha a számlán nincs FAD-os tétel és mégis be van pipálva ez az opció, szintén figyelmeztetést generál. Termék értékesítése, szolgáltatás beépített opció mentes az adó alól opció.

ingyenes forex robot terbaik 2022

Abban az esetben ha a számlán 0 kulcsos ÁFA szerepel és a NAV záradékon nincs bejelölve ez az opció, akkor figyelmeztető üzenetet küld a szoftver. Ugyanígy visszafelé is, ha a 0 ÁFA kulcsos tétel és mégis be van pipálva ez az opció, szintén figyelmeztetést generál. Változások listája.

valuta kereskedési fórum