Binnary opciók


Bináris Opciós Brókerek Összehasonlítása

Mit jelent a bináris opció? A bináris opció-kereskedés Binary Options Trading során részvényekre és egyéb eszközökre, például Forexre szóló opciókkal kereskedünk anélkül, hogy a mögöttes részvény vagy eszköz a tulajdonunkban lenne.

  1. # 6 legjobb Bináris Opció-bróker | Áttekintés és összehasonlítás
  2. Bináris Opció Robot - ingyenes automata kereskedési szoftver
  3. A köztudatban a tőzsde egy nagyon kockázatos, de mégis menő dolog.
  4. A legnépszerűbb bináris opciók brókerei - Bináris opciók kereskedési alapjai
  5. Dolgozzon otthoni froinone tól

Ha call opciót veszünk, bika piacra számítunk azt várjuk, hogy az ár emelkedikés ha put opciót veszünk, medve piacra számítunk árcsökkenést feltételezünk. A vételi vagy eladási opciók vásárlásakor fizetett ellenértéket opciós díjnak nevezik.

binnary opciók

A bináris opció-kereskedésen a befektető nem veszíthet többet, mint a put vagy binnary opciók opcióért fizetett díj. Még ha a mögöttes devizapár erősen a pozíciónk ellen változik, a kockázat akkor is korlátozott, mert a call vagy put érték nélkül jár le, és nem hozhat nagyobb veszteséget, mint a befizetett díj.

binnary opciók

A bináris opciók típusai Ha call opciót vásároltunk és emelkedik az ár, vagy ha put opciót vásároltunk és csökken az ár, a lehetséges profit korlátlan. Minél nagyobb ármozgás történik a kívánt irányba, annál nagyobb profitlehetőséget hoz. Azonban nem ez a helyzet a bináris opciók esetében.

binnary opciók

Ha bináris opciókkal kereskedünk, a nyereség és veszteség is korlátozott, és az összeg a kezdetektől fogva ismert. Különböző típusú bináris opciós módszereket ismerünk. Ha fel opciót vásároltunk, és a lejárat időpontjában az ár magasabb, mint a binnary opciók ár, fix összeget nyerünk.

Kereskedés bináris opciókkal online

Nem számít, hogy az ár egy vagy száz pipppel magasabb, ugyanazt az összeget kapjuk mindkét esetben. Ha az ár alacsonyabb a lejárati idején, elveszítjük az opció díját. Ugyanezek az elvek érvényesek a le az opciós mechanizmus lényege is természetesen az árnak alacsonyabbnak kell lennie a lejárat idején.

Bináris egyérintéses opciók Ha bináris egyérintéses Binnary opciók Touch opciókkal kereskedünk, nem szükséges, hogy az ár a nyitó ár felett vagy alatt legyen a lejárat időpontjában; csak egy alkalommal meg kell érintenie az előre megjósolt árat. Tegyük fel, hogy az ár most 1, és 1,en veszünk egy bináris egyérintéses opciót.

binnary opciók

A lejárati idő egy óra, azaz egy óra alatt emelkednie kell az árnak, és meg binnary opciók érintenie a 1,et. Ha az ár 15 perc alatt felmegy 1,re, begyűjtjük a pénzt, és nem számít, hogy alakul az ár a fennmaradó 45 percben.

Ebben az esetben elveszítjük a pénzt.

binnary opciók

Ha egyérintéses opciókkal kereskedünk, és az ár eléri a megjósolt árat, a tranzakció automatikusan lezáródik és megkapjuk a kifizetést. Azonban minden opciós ügylet kockázatos, ezért nagyon óvatosan kell meghozni a befektetési döntéseket binnary opciók gondosan kell bináris opciós brókert választani.

Kezdje az alábbi 3 könnyű lépéssel:

Bináris opciós bónuszok és promóciók A brókerek bármikor megváltoztathatják a bónuszokat, előzetes értesítés nélkül. A bináris opciós bónuszokra és promóciókra különleges feltételek vonatkoznak. Ha részesülni szeretne a kedvezményekből, lépjen kapcsolatba velük, és győződjön meg arról, hogy megértette a bónuszokat valamint a szerződéses feltételeket.

binnary opciók

Oktatási központ.