Fordítási lehetőség. Fordítási lehetőségek | VILLÁM FORDÍTÓIRODA | Fordítás | Árak és Határidő


fordítási lehetőség

Szakfordítás Mikor nincs szüksége hiteles fordításra? Abban az esetben, ha a felhasználási cél nem követeli meg a hiteles fordítástÖn igénybe veheti nem hiteles fordítási szolgáltatásankat is.

fordítási lehetőség

Ebben az esetben a hiteles fordítás díjaihoz fordítási lehetőség kedvezőbb árakon igényelheti szolgáltatásainkat. Fordítási szolgátatásunkat kérheti pl.

Külön a figyelmébe ajánljuk cégkivonatok fordítási lehetőség vonatkozó szolgáltatásainkat, amelyet rövid határidővel, egyes nyelvirányokban kedvező díjazással rendelhet meg tőlünk.

fordítási lehetőség

Erről itt olvashat bővebben. Lektorálási szolgáltatásunkat igényelheti az Ön által megrendeléskor leadott szövegre, vagy külön szolgáltatásként egy már lefordított, rendelkezésre álló kész dokumentumra is.

fordítási lehetőség

Lektorálás esetén külön kolléga a lektor ellenőrzi és igazolja, hogy a fordító által elkészített szöveg szakmai, nyelvhelyességi és stilisztikai szempontokból is megfelelő. Minden nálunk készült fordítást OFFI záradékkal látunk el, amely igazolja, hogy a kész fordítás Magyarország legnagyobb, éves szakmai múltra visszatekintő, hivatalos fordítóirodájában készült, amely egyúttal teljes körű garanciát is jelent az elkészült munkára.

fordítási lehetőség

Önnek lehetősége van kérni lektorált fordítást is.