Gp opció. Samsung Univerzum


Miközben az amerikai túráját már lefújta ra az F1, Ross Brawn sportigazgató szerint ázsiai versenyekre továbbra is van lehetőség. Malajzia is a visszatérésben reménykedhet? A maláj pálya Fotó: XPB A múlt pénteken bejelentett három futammal együtt már 13 versenyből áll a as Forma—1-es bajnokság.

Bejelentése hivatalosan egy fordulóra szólt, a csapat hivatalos felületein pedig azóta sem találtunk arra vonatkozó megerősítést, hogy a hétvégén, Monzában, gp opció a jövő héten, Mugellóban is gp opció fog-e vezetni.

Ma délután azonban a Formula-Renault Európa-kupában szereplő M2 Competition istálló - Belov itteni munkaadója - bejelentette, hogy visszalépnek a hétvégi, nürburgringi fordulóról, ugyanis nem találtak másik pilótát Belov helyére, akit a Charouz leszerződtetett Monzára és Mugellóra is.

Lényegében tehát az M2-től tudtuk meg a Charouz döntését, de ha valaki talál hivatalos bejelentést a cseh istállótól, azt szívesen fogadjuk! Az M2 Competition a hírt a közösségi felületein jelentette be, hozzátéve, hogy mostantól teljes erővel es programjukra koncentrálnak, ugyanakkor nem zárják ki annak lehetőségét, hogy az FIA F3-as szezon szeptember i lezárultával tovább folytassák eurocupos szereplésüket Belovval a volánnál.

bináris opciók megbeszélése vk

További hír a Formula-Renault Európa-kupával kapcsolatban, hogy a Bhaitech csapat 17 éves versenyzője, Nicola Marinangeli közúti balesetben lábtörést szenvedett, ezért várhatóan két fordulót Nürburgring, Magny-Cours kihagy. Az olasz pilóta az Italia Racingnek elmondta, éppen hazafelé vezetett, amikor egy szemből érkező autó áttért az ő sávjába.

top 5 bináris opció 2022

Hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt, így azonban elveszítette uralmát járműve fölött és az árokba borult. Marinangeli jobb lába legalább két hétig gipszben lesz, a teljes felépülés pedig legkevesebb négy hetet vesz igénybe, így a szeptember végi zandvoorti forduló előtt biztosan nem térhet vissza.

ázsiai lehetőség

A Bhaitech a szerencsétlenül járt olasz versenyzőt a tavalyi W Series szezonból ismert hölgy versenyzővel, Vicky Piriával pótolja majd.