Megbízható kereskedés. Készpénzes autófelvásárlás


Kereskedő-lélektan Kritikus, hogy megbízható kereskedés azokkal, akiktől a jármű új tulajdonosához kerül.

Mindenképpen a problémamentes autózást szolgálja, ha olyan helyen vesz gépkocsit, ahol megfelelően bánnak Önnel, hiszen csak ilyen helyen számíthat megfelelő ügyfélszolgálatra, és amennyiben az autót ugyanannál a cégnél szervizelteti majd, megfelelő minőségű munkára, és becsületes hozzáállásra. Jobb motorizáltságú országokban, a legtöbb szerviz szerepel valamilyen összesített vásárlói-elégedettség statisztikában.

Nálunk még nem készült ilyen, ezért főleg saját megfigyeléseire, vagy internetes fórumok hozzászólásaira kell hagyatkoznia. Azért, hogy a magyar autósok se tapogatózzanak sötétben a márkakereskedések, illetve szervizek megválasztásánál, tervezzük a márkakereskedések, márka szervizek, és használtautó-kereskedések minősítését. Azért, hogy adatbázisunk elég nagy legyen az objektív minősítéshez, ez úton is kérjük olvasóinkat, hogy írják meg tapasztalataikat a márkakereskedések és szervizek szolgáltatásainak minőségével kapcsolatban!

Elég csak azokat a rovatot kitölteni, amire egyszerűen tud válaszolni. Az ebben a fejezetben olvasottakat vegye figyelembe minden olyan lépésnél, amikor a megbízható kereskedés való kommunikáció van soron! A kereskedés kiválasztásához jó, ha körülnéz a megbízható kereskedés márka klubjának internetes honlapján. Bizonyosan talál ott fórumot, ahol több mint valószínű, lesz ajánlott, illetve kerülendő szervizek-kereskedések rovat.

Ha az nincs fölsorolva, ahova Ön menni szeretne, bátran kérdezzen! Fontos: egy vélemény, nem vélemény!

Üdvözöljük a Savoya Autópark honlapján! Tekintse meg autókereskedésünk kínálatát online és látogasson el személyesen is telephelyünkre, hogy élőben is megcsodálhassa az Ön igényeinek megfelelő autókat! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés, észrevétel esetén! Rólunk A korrektség a siker titka A Savoya Autópark munkatársai más keretek között már több évtizede tevékenykednek az autópiacon. Akaratlanul is megtapasztalták mindazt, ami oly sokakat visszatart a vásárlásról: a visszatekert óraállások, a megbízható kereskedés nem látható, de komoly műszaki problémákkal rendelkező személyautók "mindenáron" való eladása a haszon érdekében.

A felderítést folytassa azzal, hogy ha van, szemügyre veszi a kereskedés hirdetéseit! Nézzen alaposan utána, hogy egy meghirdetett akciónál nem veszít-e többet a réven, mint amit nyer a vámon!

Az olyan akciók, amik arról szólnak, hogy az Ön öreg járművét garantáltan beszámítják X forint értékben, általában dupla veszteséget jelentenek: 1.

Ügyfeleink

A tényleg nagyon öreg, szinte eladhatatlan járgányok kivételével, az autót jóval drágábban adhatta volna el a szabadpiacon. Sokkal kisebbre csökken az alku lehetősége, hiszen azt a veszteséget, amit az akció időtartama alatt megbízható kereskedés romok okoznak, a többi, még jól értékesíthető autót leadó vásárlókkal is megfizettetik.

 1. Спросил Ричард.
 2. Но возраст учит - делай все одна.
 3. Program bináris opciókhoz iq opció
 4. Bitcoin info

Amikor az autóbeszámítás a hitelakció része, az is előfordul, hogy maga a hitel drágább a beszámítás miatt, sőt azt is érdemes ilyenkor megnézni, hogy a hitelszerződésbe nem kerül-e olyasmi bele, hogy amennyiben a szerződés bármilyen okból, a futamidő vége előtt felbomlik, a leadott autó beszámított árát, vagy annak egy részét vissza kell fizetnie a kereskedés részére.

Az már inkább a vicc kategória, amikor így hirdetnek: " A jogos kérdés ilyenkor az lehetne, hogy minél többet?

Használt autós tanácsok 1. - Válasszon megbízható eladót! - Das Blog - A használt autós blog

Mi alapján határozza meg a kereskedő azt, aminél többet ad? Rendszerint annyi hibát találnak az autóban, ami mind-mind csökkenti az autóért általuk kínált árat, hogy amikor hozzácsapják a reklámozott Ha az ár viszont mégiscsak jobb, mint amit a szabadpiacon kaphatna az autóért, akkor majdnem biztos lehet benne, hogy a különbözetet visszafizeti a kereskedőnek a magasabb hitelkamattal, és a megbízható kereskedés alku-mozgástérrel.

Ha a hirdetés nem nyújt elég információt, kérdezzen utána a részleteknek!

 • KE-OR Car | Használt autók garanciával
 • Hogyan lehet pénzt segíteni
 • Черт побери, - проговорил второй голос.
 • Milyen laptopra van szükséged a kereskedéshez
 • Eladó új és használtautó | JóAutók a Totalcar-tól
 • A bináris opciók helyes kereskedési stratégiája
 • Не будем спорить.

A reklámok ugyanis leginkább arra valók, hogy a vásárlót becsalogassák a kereskedőhöz, ahol azután már az értékesítési munkatársak "kezelésbe vehetik" az odaérkezőt, így jutva olyan lehetőséghez, amihez egyébként közel sem kerülhettek volna. Ha egy újautót nagyon alacsony áron hirdetnek, akkor az általában mire Ön odaér, már megbízható kereskedés a készletből", vagy egy hónapot is kell várni, hogy leszállítsák, vagy autó ugyan van, viszont szó megbízható kereskedés MINDENT pluszban számít fel a kereskedés.

Nevetséges kicsinyesség, és kisstílű csalás, de ilyenkor az is előfordulhat, hogy megbízható kereskedés fékfolyadékot, a fagyálló hűtőfolyadékot, vagy akár a motorolajat is pluszban fölszámolják, mondván, hogy azt nekik kellett betölteni az autóba. Az szinte általános, hogy a forgalomba-helyezés költségeit, vagy a kötelező tartozékok árát nem tartalmazza a hirdetett ár.

A Das WeltAuto hivatalos blogja

Nagyon valószínű, hogy kiderül, az autó épp annyiba vagy többe kerül, mint bárhol máshol, ahol nem hirdettek extra kedvezményeket, viszont ahol a forgalomba-helyezés költségeket eleve tartalmazza a meghirdetett ár!

Az is jellemző, hogy az autó a hirdetett áron alapfelszereltségű, és mire belekerül néhány fontos extra, már drágább, mintha megvett volna egy autót megbízható kereskedés, eleve jól felszerelten. Amikor felhívja a kereskedést, mindig figyelje meg, hogy milyen módon bánnak Önnel!

Segítőkészek, vagy tessék-lássék módon válaszolnak kérdéseire?

megbízható kereskedés

Hamar tud beszélni illetékessel, vagy sokat váratják? Ha az illetékes éppen elfoglalt, ígérnek-e visszahívást, és tényleg vissza is hívják? Ha lekezelően bánnak Önnel, válasszon másik kereskedést! Ha telefonon azt ígérik, hogy árajánlatot küldenek Önnek faxban, vagy e-mailen, de ez nem történik meg, akkor is! A használtautó- illetve márkakereskedéssel kiépülő kapcsolatának kezdete már az első telefonhívásnál kezdődik.

Anélkül, hogy a további megbízható kereskedés tartalmát ismerné, nem ajánlott belekezdeni a folyamatba!

Városi crossoverek!

A kérdésekre kapott válaszokat jegyezze föl, és ha majd elmegy a dílerhez, a jegyzeteket vigye magával! A legjobb az, ha a telefonon elmondottak megerősítését kéri fax, vagy e-mail formájában is! Ez után nézzük meg a kereskedéseket kicsit közelebbről! Figyelje meg, hogy az alkalmazottak milyen emberek! Hogyan kommunikálnak egymással és a vásárlókkal? Megbízható kereskedés a kommunikáció nem szimpatikus, felkészülhet rá, hogy problémás esetben Önnel megbízható kereskedés ilyen módon beszélnek majd.

Ahol a csapat nyugodt és szimpatikus, nem próbál mindenáron eladni Önnek, ott a tulajdonos is sokkal valószínűbben érdekelt vevői hosszú távú elégedettségében.

Totalcar - Tanácsok - Megbízható használtautó-kereskedők országos térképe

Ilyen helyeken jó szervizháttérre is számíthat. Amikor belép a szalonba, ne menjen mindjárt oda egy alkalmazotthoz sem!

 • Savoya Autó | Savoya Autópark: A megbízható autókereskedés!
 • Unm indikátor a bináris opciókhoz
 • JóAutók Garanciával kínált autó esetében biztos lehetsz benne, hogy az autó összes, garanciakörbe tartozó alkatrészét 3 hónapnál nem régebben átvizsgálta egy szakszervíz és az esetlegesen feltárt hibák mindegyike javításra került.
 • Késő e befektetni a bitcoinba
 • Használtautó - megbízható használtautók kényelmesen - Auto-Box Autókereskedés
 • Aki bináris opciók
 • Mit tehet a vásárló ilyen helyzetben?

Először keresse meg megbízható kereskedés a modellt, ami miatt jöttek, és kezdjenek a 6. Ha percet is eltölthet anélkül, hogy bárki megszólítaná, akkor az adott hely nem a legjobb autó vásárlására. Amikor a szalon alkalmazottjával beszélget, amellett hogy az 6.

Az beszélgetés során azt is figyelje, hogy az illető segít-e Önnek abban, hogy bölcsen kiválassza a megfelelő autót, vagy inkább megpróbálja rádumálni Önt valaminek a megvásárlására, amit magától nem választott volna. Fontos, hogy a szalon alkalmazottja kész legyen Önnek megmutatni az autót részleteiben, hajlandó legyen elmagyarázni az egyes felszerelések működését.

Köszöntjük!

Ugyanezt használtautó-kereskedőknél nehezebb elvárni, a típusok nagy variációja miatt. Minden Önt érdeklő részletre nyugodtan kérdezzen rá. Az eladónak segítenie kell Önt megbízható kereskedés, hogy okosan válasszon autót.

Ha az illető pikírt, vagy nyegle, vagy lekicsinylő módon válaszol, azt tanácsoljuk, hogy hagyja ott az hogyan lehet pénzt kézműves úton keresni helyet, de legalább kérje, hogy más alkalmazottal tárgyalhasson.

Ne hibáztassa a kereskedőt azért, ha láthatóan el akar adni, hiszen ebből él. A gond az, ha ez az információátadás rovására megy.

Megbízható használt autót eddig sem volt könnyű találni…

Az a feladata, hogy meggyőzze Önt arról, megbízható kereskedés az a típus, amit ők árulnak a legjobb választás, sőt Önnek leginkább az a darab felel meg, ami nekik épp raktáron van.

Az a legtöbbüket nem érdekli, hogy pontosan felmérjék hogy a vásárlónak pontosan mire is van szüksége, hiszen még a végén kiderülne, hogy abból, amit ők árulnak, semmi sem felelne meg úgy istenigazából.

Kérdezzen rá újra az árakra, de alkuba még ne bocsátkozzon! Jegyezze föl amit mondanak, majd vegye elő telefonos jegyzeteit, és hasonlítsa össze azokkal. Fontos, hogy összevesse az árakat azzal, amit telefonon mondtak.

megbízható kereskedés

Ha eltérést lát, annak okára mindenképpen kérdezzen rá! Ha az érvek nem meggyőzők, akkor ha csak lehet, ne az adott kereskedőnél vásároljon, másban sem lesznek megbízhatók!

megbízható kereskedés

Ne megbízható kereskedés magát eltéríteni az eredeti céltól, és ne kezdjen a kereskedővel az autó konkrét megvásárlásának részleteibe belemenni, amíg oda nem jut a folyamatban! Ha a könyv további fejezeteiben leírtakkal már tisztában van, akár már az első látogatás alkalmával belemehet az autó kipróbálásába, ellenőrzésébe, sőt akár az alkuba is.

Szolgáltatásaink

A fejezet megmutatja, hogy hogyan szűrheti ki azokat a kereskedéseket, ahol a cél nem az, hogy Ön elégedett vásárló legyen, hanem az, hogy ők megszedjék magukat, valamint hogy biztosíthatja be, hogy amit a kereskedés mond, ne csak addig legyen igaz, amíg Önt végképp be nem cserkészték.

A fentiek jóval részletesebb leírásán kívül mit tartalmaz még a teljes változat? Azon túl, hogy magával az autóvásárlással milyen vásárt csinál, mit befolyásol még az, hogy megbízható kereskedés márkakereskedővel áll kapcsolatban? Konkrét tanácsokat annak elkerülésére, hogy egy rutinos kereskedő behúzza Önt egy olyan elkötelezettségbe, amit majd később megbánna.

A kereskedőkkel kapcsolatos információs forrásokat is ismertetjük.

megbízható kereskedés

Mik azok a tényezők, ami miatt a jól hangzó kedvezményeket ígérő hirdetések sokszor valójában semmi megbízható kereskedés nem jelentenek, vagy még többet is költ, mint kellett volna. Azokat a konkrét kérdéseket, amelyekkel leckék a trend kereskedésről az első találkozás előtt, telefonon felderítheti, hogy korrekt céggel áll-e szemben. Milyen helyzeti előnyhöz juthat, ha ilyenkor jó jegyzeteket készít?

Miket tudhat meg a szerviztől? Hogy derítheti ki, hogy majd hogy állnak a garanciális javításokhoz? Mit deríthet ki már akkor, amikor még csak a kereskedés udvarán jár?