Opció értékdiagram


Ezt a hamburger menüre kattintva középen találod meg, de mutatom egy képen is: És hogy mégis mire tudod használni?

Egy Facebook kampány kielemzésének legegyszerűbb módjai | BOOM Marketing Agency

A fiók áttekintésnél inkább általánosabb adatokat tudhattál meg az egész hirdetési stratégiádra vonatkozóan, viszont a jelentéseknél Te választhatod ki, hogy melyek azok a konkrét kampányok, amikről többet szeretnél megtudni. Ez azért jó, mert egy kicsit mélyebbre tudsz ásni, és nem csak azt látod, hogy általánosan mit kell tenned, hanem egyes kampánytípusokra vonatkozóan is megnézheted, hogy mi opció értékdiagram, ami jobban teljesít.

Ilyen lehet például: a kattintás célú kampánynál a közötti férfiak jó arányban kattintanak át, de konverziós célnál már a közötti férfiak a nyerők.

Twitter Opció értékdiagram hozza a piac értékét ra a chart bármely időkeretben. Az érték diagram lehet leírni, mint egy detrendizált oszcillátor, amelyben a magasabb vagy alacsonyabb az érték a Érték ábra a annál valószínűbb, hogy fordított irányban. Eltérően más érték diagram indikátorok akkor lehet, hogy talál ott mindig is az egyik nagy probléma vele, és ez volt, hogy tényleg adózik a terminál törlésével és megteremti ALL érték diagram Bars minden Tick.

Azért annyira jók ezek a jelentések, mert új stratégia a bináris opciókhoz közel mérőszám és különböző bontások közül lehet választani, tehát tényleg belemerülhetsz a mélyébe.

Sok mérőszám azonban irreleváns és nem kell használni őket.

Value kör - MT4 indikátorok

De ne ijedj meg, nem annyira bonyolult, mint elsőnek hangzik, a lényeg, hogy céltudatos legyél és tudd, hogy mit akarsz megtudni. Ebben segítek is egy kicsit, de először nézzük az alapokat.

Hogyan használd? Alapvetően két nagy részre kell bontani a jelentéseket.

Egy Facebook kampány kielemzésének legegyszerűbb módjai

Az egyik rész, ahol a méréseket állítod opció értékdiagram bal oldali sáva másik, jobb oldali rész pedig ahol az eredményeket látod. Mutatom ezt is egy képen: Bekereteztem még azt a részt is, ahol az időintervallumot lehet beállítani jobb fenthiszen nem mindegy, hogy 1 hetet, 1 hónapot vagy esetleg 1 évet elemzel.

Továbbá a szűrőket is bekereteztem, mivel itt lehet kiválasztani, hogy konkrétan melyik kampányokat akarod megvizsgálni lehet cél, kampánynév, teljesítés stb.

Mint mondtam, a bal oldalon a bontások és a mérőszámok találhatók. Lehet, hogy furcsa, de logikailag érdemes jobbról, a mérőszámokkal kezdeni.

Itt válaszd ki azokat, amikre kíváncsi vagy. Én opció értékdiagram itt is mindig az általánosabbakkal szeretek nyitni, mint pl: átkattintási arány CTR elérés eredmények Szerintem érdemes neked is ezekkel kezdened és első körben válassz ki mondjuk maximum mérőszámot, amikre kíváncsi vagy. Ha ez megvan, akkor térjünk át a bal oldalra, ahol ezekre a opció értékdiagram vonatkozóan kiválaszthatod, hogy milyen bontásokra szeretnéd látni az adatokat.

Itt én leginkább a kampány-hirdetéssorozat-hirdetésre vonatkozóan szoktam kezdeni az elemzést, hiszen ezek a legfontosabb elemek. Ezután válaszd ki a szűrő segítségével, hogy miket szeretnél megvizsgálni, majd végül jobb fent állítsd be az időszakot.

Ha ezek megvannak, a jobb oldalon már láthatod is a kívánt eredményeket és kezdődhet is az elemzés! Ha már hirdetsz Facebookon, akkor miért ne tehetnéd azt profi módjára? Hogyan csináld? Íme 5 konkrét lépés Mindenki egyből megérti, ha opció értékdiagram mondok, úgyhogy Neked is mutatok egyet, ígérem így sokkal egyszerűbb lesz!

Tudd, hogy mit akarsz megtudni.

Balance Vektorok, Illusztrációk és Clipartok (Oldal 7) | Stockfresh

Teljesen felesleges elemzésbe kezdeni, ha nem tudod mire vagy kíváncsi. A célok — vagy inkább a jó célok — meghatározása alapvető fontosságú a Facebook kampányok kielemzésénél.

opció értékdiagram

Ilyen egy jól definiált cél: meg szeretném tudni, hogy az elmúlt 1 hónapban a hideg célközönséget célzó, kattintás célú kampányaim a nemeket, életkorokat tekintve átlagosan milyen átkattintási aránnyal, kattintási költséggel rendelkeztek. Továbbá azt is megszeretném tudni, hogy a 8 hirdetésverzió közül melyik volt a leghatékonyabb.

Nincs meghatározva érték Diagram Márka Terméktervezés, Chiang Mai térkép, szög, terület png

Ha ezek megvannak, pipáld be őket! Mutatom: 4. Én mindig a kampány bepipálásával kezdem. Kattints a bontásokra és a legelején már látod is. Ebben a példában mindhármat bepipálom, hiszen a kampányon belül a legalsó szintre, a hirdetési verziókra is kíváncsi vagyok.

Mivel a nemek, életkor megvizsgálása a cél, ezért ezeket is bepipálom opció értékdiagram bontásoknál, ahogy a képen ez látszik is.

Ezt egyébként lejjebb görgetve találod meg a teljesítés főcsoport alatt. Mutatom ezt is képen: Ha mindent jól csináltál, akkor a jobb oldalon már ki is rajzolódtak az eredmények a megfelelő bontásban és megkezdheted az elemzést! Ebből lesz a legtöbb vásárlás!

opció értékdiagram

Aztán amikor láttam az adatokat, akkor nehezen fogadtam el. Sőt még opció értékdiagram is volt, hogy ragaszkodtam az általam szubjektíve jónak megítélt verzióhoz.

Ez egy hatalmas hiba, amibe rengetegen belefutnak. Ne feledd: mindig a célközönség és az eredmények döntenek, ne hagyd, hogy ez máshogy legyen! Ha már megvannak az eredmények és kielemezted a kampányaidat, akkor itt az ideje cselekedni és megkezdeni az új opció értékdiagram elindítását! Az adatok kielemzése nagyon jó dolog, de táplálkozz is belőlük a következő kampány kidolgozásánál.

Záró gondolatok A közösségi médián futtatott kampányok kielemzésének még számtalan módja létezik. Fontos tudnod, hogy ez az elemzés ideális esetben nem csak Facebook-on történik.

opció értékdiagram

Sajnos ebbe a cikkbe most csak ennyi fért bele, de ide kattintva még több online marketing cikket találsz, amivel fejlesztheted a vállalkozásod! Remélem, hogy ez a cikk segített Neked és előrevisz a Facebook hirdetési stratégiád formálásában. Ha valamit nem értesz, esetleg segítségedre van szükséged, keress meg minket bátran, szívesen segítünk!

opció értékdiagram