Pályázati Felhívás - hosszabbított határidő

Lent felsoroltuk 5 népdal 2-2 sorának szavait betűrendben. Találd ki, melyek ezek! Mindegyik dalrészlet tartalmaz legalább 1 zöldség- vagy gyümölcsnevet. Húzd ki a dalokhoz tartozó szavakat, majd a megmaradt szavakból alkoss mondatot! Ezt a szólásmondást küldd be a http://iskolagyumi.hu honlapon keresztül a Tanulóknak/Pályázat menüpont alatt. A honlapon segítséget is találsz a gyümölcsök leírásánál.
 
A pályázati felhívás nyomtatott verzióját az iskolában kiosztott foglalkoztató füzet utolsó oldalán találod. A nyomtatható verziót letöltheted innen.
A pályázatban a Közoktatási intézmenyek menüpontban felsorolt intézményeknek és azok tagintézményeinek 1-6. évfolyamos tanulói vehetnek részt.
 
A felhasználható szavak:
a a a a a a a a a a a a a a akinek az babám babám babámnak belőle bízza bodor cseresznye csipkés de derce ej érik érik fáról fedeles haj hajlik hull jöjjön jött jövök káposzta káposztát kecskére kenyere kerek két kosárba kukorica legény levele levele már már meggyet meggyet menne minálunk minálunk most nem nem nincs nincsen párja ropogós ruca-ruca szántani szedik szedik szegény szilva szokásba szőlő táncba tanyáról velem vessző viszek
 
A digitális oktatásra való tekintettel az eredeti határidőt és ennek megfelelően az eredményhirdetés időpontját is módosítottuk.
 
Beküldési határidő: 2021. április 30.
Minden beküldő jutalmat kap. A helyes megfejtők között 6 darab ajándékcsomagot sorsolunk ki. A nyertesek névsorát a http://iskolagyumi.hu honlapon tekinthetitek meg 2021. május 5.-től.

 

Pályázat beküldési űrlap

Add meg a saját neved
Írd ide a pályázat megfejtését!
Add meg az osztályod betűjelét/jelzését (pl. a, b, c stb.)