Szemináriumi lehetőségek


Hallgatóinknak (Szemináriumi anyagok, Tansegédletek, Szakmai gyakorlati lehetőségek)

Szabadulószoba Üzleti szemináriumok A lényegesre koncentrálni, eltávolodni a mindennapoktól, közösen, csapatban fontos témákon dolgozni szemináriumi lehetőségek mindezt könnyű egy olyan helyen megtenni, amely nyugalmat surgároz és megkönnyíti a fókuszálást. A Franciska major a modern, igényesen kialakított szemináriumi termek és a saját étterem kínálta finom ételek mellett szálláslehetőséget is nyújt az új, pazar megjelenésű vendégházaiban és —szobáiban.

forex munka az otthoni véleményekből

Kikapcsolódásképpen pedig nem csak a sétautakkal tarkított tágas, zöld terület szolgál, hanem a mozi és a szabadulószoba is. A helyszín A Franciska major a természet kellős közepén, az osztrák-magyar határ mellett, Sopronkövesd település szomszédságában terül el.

hol lehet visszavonni a bitcoinos freerollokat

A több hektárnyi terület a korszerűen kialakított, világos és barátságos szemináriumi termek mellett egy étteremnek és vendégházaknak is otthont ad a terjedelmes, park jellegű birtokon. Akár fő részére A hely akár 14 fős gyűlések, rendezvények, szemináriumok számára alkalmas széksoros elrendezés esetén a két egymás mellett lévő helységben.

Szemináriumi lehetőségek létszám esetén a nyári hónapokban igénybe vehetú tágas, üvegezett, lounge résszel rendelkező rendezvénysátrunk.

Az itt felsorolt, részben technikai, részben tartalmi tanácsok értelemszerűen a hozzám írott dolgozatokra vonatkoznak, jóllehet a javaslatok egy része általános útmutatóként is szolgálhat.

Szállás közvetlenül a majorban  30 személy két fő kétágyas szobában történő elhelyezése ill. Nagyszabású rendezvények is lebonyolíthatók!

Chic-konty szeminárium 2/3

Nagyszabású szabadtéri rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas a Franciska major. A hely adottságai lehetővé teszik további sátrak felállításást is. Érdeklődés esetén örömmel állítunk össze egyéni árajánlatot.

24 videó opció

Minden, ami szeminárium Vendégeink számos egyéb lehetőség közül választhatnak a helyszínen. A szemináriumi események mellett, kikapcsolódásképpen felkereshetik szabadulószobánkatde mozi is található a major területén max.

Magától értetődően a birtokon szemináriumi lehetőségek minden zöld felület, sétaút, stb. Éttermünk catering-szolgáltatást nyújt a szeminárium ideje alatt, valamint többnapos rendezvények esetén kitűnő konyhával szolgál az esti órákban is.

Kialakítás & Termek

Szállásképpen pedig exkluzív vendégházaink állnak rendelkezésre többet erről itt. Kiválóan alkalmasak szemináriumok, gyűlések, bemutatók, nagyképernyős TV- és videóbemutatók lebonyolításra.

Gázpiaci kereskedelem az európai gázpiaci konszolidáció tükrében - ONLINE szeminárium A világ és Európa energiafelhasználása egyre nő, ami köszönhető a fejlődő országok gyors változásainak ugyanakkor a megújuló energia térnyerése is egyre dinamikusabban halad előre. A fejlődő országokban szemináriumi lehetőségek több lakásban és házban használnak fűtéshez, hűtéshez, főzéshez áramot, illetve gázt. Európa földgáz ellátottságának alakulása hatással lesz a gázkereskedelmi folyamokra. Gázellátás — gázárak — kockázatok: mind-mind önmagukban és együttesen is befolyásolják a gázkereskedelemmel foglalkozó cégek tevékenységét.

A nagy üvegfelületek bőséges természetes fénnyel látják el a termeket, és közvetlen kijutást biztosítanak a tágas zöld környezetbe. Termeink légkondícionáltak és padlófűtéssel rendelkeznek.

Gyorslinkek

Egy különálló épületben találhatók, ily módon semmi nem szemináriumi lehetőségek útját a konentrált és zavartalan munkának. Szemináriumi termeink az alábbi felszereltséggel rendelkeznek: projektor és vetítővászon asztalok és székek igény szerint flipchart táblák szurkatáblák kihangosítás 2-es terem A szünetekben a résztvevőknek a pihenőrész, a terasszal is rendelkező étterem, valamint a környező zöld területek nyújtanak kikapcsolódást.

A létesítmény könnyen megközelíthető, szemináriumi lehetőségek szerint transzfert is biztosítunk.