Tera bitcoin


bitcoin bevétel a fogadásokon

És a legdurvább, hogy ennyi ideje, ennyi cikk után még mindig ennyien nem veszik a tera bitcoin, hogy utánanézzenek, ellenben arra igen, hogy több oldalas, sehova sem vezető vitákat generáljanak.

Bevallom, mikor először hallottam róla, nekem is az volt az első hozzászólásom, hogy ez mekkora egy piramisjáték meg a korai bányászok járnak jól vele és ma már vége az egésznek, de utána ahelyett, hogy trollkodtam tera bitcoin, inkább átrágtam magam a hivatalos fórumokon meg a hivatalos oldalakon és így már "megvilágosodtam", hogy ez mekkora egy forradalmi ötlet.

És nem csak maga a pénz, hanem az egész protokol.

home work róma

Én például az BitMessage kapcsán megálmodtam egy teljesen decentralizált e-mail protokolt is úgyis le kéne már cserélni, mert már elavult és nincs teljes értékű megoldás a spamekre. Komolyan fáj olvasni a sokadik olyan mondatot, mint - Tera bitcoin tera bitcoin csúnya crackereknek vagy az NSA-nak számolnak a bányászok.

Csak a leggyakoribbak, amikre guglizással és 5 perces olvasással rá lehetne jönni, hogy mekkora hülyeséget állított az illető.

forex napközbeni stratégia