Token can. Tervezés, követés és támogatás


API token controls in Atlassian Access

Create clientId. AcquireTokenSilent scopes, accounts.

Identifies the intended recipient of the token. Az azonosító jogkivonatokban a célközönség az alkalmazáshoz rendelt alkalmazásspecifikus azonosító, amely a Azure Portalban van hozzárendelve az alkalmazáshoz. Az alkalmazásnak ellenőriznie kell ezt az értéket, és el kell utasítania a jogkivonatot, ha az érték nem egyezik. Your app should validate this value and reject the token if the value does not match.

AcquireTokenInteractive scopes. AcquireTokenInteractive has only one mandatory parameter, scopes, which contains an enumeration of strings that define the scopes for which a token is required. Read", a "Contacts. Read" hatókört kell használni.

Tfr otthoni munka instance, to list token can user's contactsthe scope "User.

tanulni gcm forex

Read", "Contacts. Read" must be used. További információ: Microsoft Graph engedélyek referenciája. For more information, see Microsoft Graph permissions reference. Androidon a szülő tevékenységet token can meg kell adnia a használatával, amint azt a z. WithParentActivityOrWindowhogy a jogkivonat vissza fog térni az adott fölérendelt tevékenységhez az interakció után.

On Android, you also need to specify the parent activity by using. WithParentActivityOrWindow, as shown, so that the token gets back to that parent activity after the interaction.

Ha nem ad meg, a rendszer kivételt okoz a token can. If you don't specify it, an exception is thrown token can calling. Speciális választható paraméterek a MSAL. The UI is important because it's interactive. AcquireTokenInteractive egy adott opcionális paraméterrel rendelkezik, amely az azt támogató platformok esetében megadhatja a szülő felhasználói felületet. AcquireTokenInteractive has one specific optional parameter token can can specify, for platforms that support it, the parent UI.

Asztali alkalmazásokban való használat esetén. WithParentActivityOrWindow eltérő típusú, amely a platformtól függ.

What does "Posting failed with all admin tokens" mean?

When used in a desktop application. WithParentActivityOrWindow has a different type, which depends on the platform. Azt is megteheti, hogy kihagyja a választható szülő ablak paramétert egy ablak létrehozásához, ha nem szeretné szabályozni, hogy a bejelentkezési párbeszédpanel megjelenjen-e a képernyőn.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Push notifications for approving or denying login attempts are available. FTM also supports third-party tokens for most popular web sites. Privacy and Control: FortiToken Mobile cannot change settings on your phone, take pictures or video, record or transmit audio, nor can it read or send emails.

Alternatively you can omit the optional parent window parameter to create a window, if you do not want to control where the sign-in dialog appear on the screen.

Ez a parancssoron alapuló, a más háttérrendszer-szolgáltatásokra irányuló hívások átadására, valamint a felhasználói beavatkozáshoz nem szükséges Windows-alapú alkalmazásokra alkalmazható. This would be applicable for applications which are command line basedused to pass calls to any other backend service and do not need any windows for user interaction.

ooo gyémánt kereskedelem

Megjegyzéseket tartalmazóRemarks: A. Windows rendszeren a felhasználói felületi szálból kell hívnia a hívást, AcquireTokenInteractive hogy a beágyazott böngésző token can a megfelelő felhasználói felületi szinkronizációs környezetet. A felhasználói felületi szálból való hívás nem okozhatja, hogy az üzenetek nem pumpálják megfelelően a felhasználói felületet.

  • Завопил .
  • What does "Posting failed with all admin tokens" mean?
  • Но гарантирую - тебя ждет Узел.
  • Николь сразу же узнала подошедшего.
  • Николь скользнула в ночную рубашку и осторожно забралась в постель.
  • DTM API token, API token, DTM token

Not calling from the UI thread might cause token can to not pump properly and deadlock scenarios with the UI. Handle class. WithPrompt is used to control the interactivity with the user by specifying a prompt. Az osztály a következő konstansokat határozza meg:The class defines the following constants: SelectAccount arra kényszeríti az STS-t, hogy bemutassa a fiók kiválasztása párbeszédpanelt, amely azokat a fiókokat tartalmazza, amelyekhez a felhasználó rendelkezik munkamenettel.

SelectAccount forces the STS to present the account selection dialog box that contains accounts for which the user has a session. Ez a beállítás akkor hasznos, ha az alkalmazás fejlesztői számára engedélyezni szeretné a felhasználók számára a különböző identitások közötti választást.

This option is useful when application developers want to token can users choose among different identities. Ez az alapértelmezett beállítás. This option is the default. Jó munkát biztosít a lehető legjobb élmény biztosításához a rendelkezésre álló információk, például a felhasználói munkamenetek fiókja és jelenléte alapján.

It does a good job of providing the best possible experience based on the available information, such as account and presence of a session for the user. Csak akkor módosítsa, ha nincs megfelelő oka. Don't change it unless you have good reason to do it. Consent lehetővé teszi, hogy token can alkalmazás fejlesztője kényszerítse a felhasználót, hogy kérjen beleegyező engedélyt, még akkor is, ha az engedélyt megadták. Consent enables the application developer to force the user to be prompted for consent, even if consent was granted before.

Ez a beállítás olyan biztonsági szempontokat használó alkalmazásokban használható, ahol a szervezet irányítása megköveteli, hogy a felhasználó az alkalmazás minden egyes használatakor a token can engedély párbeszédablakban legyen látható.

How to retrieve API token for DTM account ?

This option can be token can in some security-focused applications where the organization governance demands that the user is presented with the consent dialog box each time the application is used. ForceLogin lehetővé teszi, hogy az token can fejlesztője token can a felhasználótól a hitelesítő adatok megadását, még akkor is, ha ez a felhasználói kérdés esetleg nem szükséges. ForceLogin enables the application developer to have the user prompted for credentials by the service, even if this user prompt might not be needed.

Ez a beállítás akkor lehet hasznos, ha a felhasználó újra bejelentkezik, ha a jogkivonat beszerzése meghiúsul. This option can be useful to let the user sign in again if acquiring a token token can. Időnként olyan biztonsági irányultságú alkalmazásokban használják, ahol a szervezet irányítása megköveteli, hogy a felhasználó bitcoin hash megszerzése alkalommal újra aláírja az alkalmazást, amikor az alkalmazás egyes részeihez hozzáférnek.

Sometimes it's used in security-focused applications where the organization governance demands that the user re-signs in each time they access specific parts of an application.

Never csak a.

NET 4,5 és a WinRT esetében nem fogja kérni a felhasználót, hanem a rejtett beágyazott webes nézetben tárolt cookie-t próbálja használni. Never for.

NET 4. További információ: webes nézetek a MSAL.

legjobb indikátor bináris opciók

For more information, see web views in MSAL. Ez a beállítás sikertelen lehet. Using this option might fail.

Ebben az esetben kivételt jelez, hogy AcquireTokenInteractive a felhasználói felületi interakcióra van szükség. Egy másik paramétert kell token can Prompt. You'll need to use another Prompt parameter. NoPrompt a rendszer nem küld figyelmeztetést az identitás-szolgáltatónak. NoPrompt won't send any prompt to the identity provider. További információ: Azure ad B2C sajátosságok. This modifier is used in an advanced scenario where you want the user to pre-consent to several resources upfront, and you don't want to use incremental token can, which is normally used with MSAL.

További információ: a felhasználó beleegyezett több erőforrásra. For more information, see Have the user consent token can for several resources.

  1. Знаменитый Руанский собор, в котором Жанну д'Арк принудили к временному отречению, был полсантиметра высотой и двух сантиметров длиной.
  2. Мы и _в самом деле_ провели здесь почти в два раза больше предусмотренного мной времени.
  3. К вашему сведению, на Носителе каждый вид будет содержаться раздельно.

A web UI is a mechanism to invoke a browser. Ez a mechanizmus lehet dedikált felhasználói felületi WebBrowser vezérlő vagy a böngésző megnyitásának delegálására szolgáló módszer. This mechanism can be a dedicated UI WebBrowser control or a way to delegate opening the browser.